وقی در مورد طلاق صحبت می کنیم باید در نظر داشته باشیم که قوانین به نحوی تعبیه شده اند که به هر دو طرف اجازه می دهد دلایلی را برای جدایی مطرح کنند و در محضر دادگاه به آنها رسیدگی شود. طلاق  را یکی از راه‌های خاتمه نکاح می‌دانند و در ایران برای این که زن و شوهر بتوانند از هم جدا شوند، ازدواج مجدد داشته باشند و یا این که رفع محرمیت کنند، نیاز است که یک سری مراحل و پروسه خاص انجام گردد. برای دریافت مشاوره در مورد دلیل جدایی حتماً باید با وکیل مخصوص خانواده صحبت کنید که ما در این مقاله نحوه ی آشنایی کامل با پروسه طلاق را توضیح می دهیم.

شرایط طلاق

طلاق به معنای جدایی و خاتمه ی زندگی زناشویی بین زن و مرد است. طلاق در کشور ها و ادیان مختلف متفاوت است اما در ایران در این باره سختگیری هایی می شود که تا ادامه ی زندگی تا بالانترین حد خود ممکن نباشد، اجازه ی طلاق صادر می شود. گاهی نیز شرایط به‌گونه‌ای است که زن نیاز دارد تا شکایت خود را به صحن دادگاه برساند و صرفانمی توانند به‌صورت توافقی طلاق  بگیرند. طلاق در ایران می تواند دلایل مختلفی از طرف زن و مرد داشته باشد و اما حالا به ریز این دلایل می پردازیم:

1-طلاق عسروحرج

منظور از عسروحرج چیست؟ این دو عبارت ریشه لغوی عربی دارند و به شرایطی ختم می‌شوند که در آن خانم باتوجه‌به وضعیت نامطلوب زندگی؛ غایب بودن بیش از ۴ سال، نپرداختن حق نفقه و همین‌طور عدم برآورده کردن نیازهای مالی و عاطفی می‌تواند درخواست جدایی بدهد. البته این مسئله نیز خود نیازمند بررسی‌های دقیق است. بالاخره به‌طورکلی به وضعیتی گفته می‌شود که در آن زوجین امکان ادامه زندگی را نداشته باشند و این وابسته به مشقت در وضعیت مالی، فرهنگی و… می‌باشد.

2-طلاق توافقی

همانطور که از نام ان معلوم است در این نوع طلاق طرفین با هم توافق می کنند که با شرایط خاصی از یکدیگر جدا شوند و به زندگی مشترکشان خاتمه دهند. اما در نظر داشته باشید که در این شرایط حتماً به حضور یک وکیل یایه یک دادگستری و گرفتن مشاوره ای حرفه ای در موسسه های حقوقی مانند وکیل وصی نیاز دارید چرا که باید در مورد حقوق خود و انجام توافق بر سر آنها به صورت کامل اطلاعات کسب کنید.

طلاق از طرف زوجین

دلایل طلاق در زندگی های مختلف بسیار متفاوت است و ما نمئنه هایی از انها را در این مقاله بیان کردیم. سوالات زیادی برای خانم ها و آقایان برای طلاق و نحوی در خواست مطرح است که به صورت جداگانه در بلاگ موسسه حقوقی وکیل وصی به انها خواهیم پرداخت.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب مرتبط
فهرست